Emir Samardžić – PINKOVE ZVEZDE ALL TALENTS 2019 FINALE – (30. 06.) – emisija 11 – video

2019 – (30. 06.) – emisija 11 – video

Emir Samardžić je nastupio drugi po redu. Na početku svog nastupa Emir je rekao da je odlučio da uradi ovoga puta nešto potpuno drugačije i sve nas vrati u prošlost.

Emir je tokom svoje tačke pozvao Damira Handanovića da mu se pridruži na sceni kako bi mu pomogao u realizaciji trika koji je pripremio. Damir je na papiru napisao reč “svet”, što Emir nije video, a ova reč pojavila se na takmičarevoj ruci nakon što je Emir sklonio pepeo koji je koristio tokom trika. Ovo je potpuno šokiralo Dušicu Jakovljević, koja nije mogla da sakrije svoju reakciju.

Čekaj bre, njemu je otišao puls… Ono što niko nije imao do sada, jeste tolika doza misterije. Možda su te inspirisali tako neki romani, ali si neverovatan. Šokirana sam! – pričala je Dušica Jakovljević.

Emire, u jednom trenutku ti je zaista stao puls. Ovo je bilo zaista originalno, svaka čast. Ovo je bilo nešto što nikada nisam video. Mađioničari znaju da se ponavljaju, ali je ovo bilo potpuno drugačije. Uvek si drugačiji – rekao je Žika Todorović.

Related posts