Jovana Jevtić – PINKOVE ZVEZDE ALL TALENTS 2019 FINALE – (30. 06.) – emisija 11 – video

2019 – (30. 06.) – emisija 11 – video

Jovana Jevtić je svirala klavir, violinu i izvodila numeru Tijane Bogićević “Hajde onda ništa”. Žika Todorović poručio je Jovani da je njen nastup bio fantastičan i da je ona već postala zvezda, a pozitivne komentare imali su i ostali članovi žirija.

Magija na sceni! Još jedan pobednički nastup, ovo što smo videli sada je zaista bilo pobednički. I najviše mi se svideo solo na klaviru – rekla je Kija Kockar.

Jovana je zaslužila da osvoji prvu nagradu, zato što će investirati u svoju karijeru i širiti umetnost i van granica Srbije – govorio je Damir Handanović.

Ja sam tonu suza preplakala uz ovu pesmu. Šta je Damire? – prekinula je Dušica Jakovljević svoje izlaganje zbog kolege iz žirija.

Daj, ne ubijajte mi finale više sa patetikom – poručio je Damir Handanović, kojem je Dušica odmah odgovorila.

Kojom, bre, patetikom?! Čekaj, šta je problem? Govorimo o tome šta je devojka napravila od jedne numere. Sada me ljutiš! Bolje onda ništa da ne budemo i zato ćeš večerati zauvek sam! Nemoj to da radiš, kada lepo pričam devojci. Ne, reći ćemo da si ti predivna i vreme ti je da snimiš pesmu i to… A sve ovo drugo što će dosaditi gospodinu Handanoviću… Izvini, jesi ti ljubomoran na Dušana Alagića što je napravio ovu pesmu? – govorila je Dušica.

Ja ljubomoran? – upitao je Damir Dušicu, a voditeljka Ana Mihajlovski prekinula je ovu svađu i najavila sledeći nastup.

Related posts