PINKOVE ZVEZDE ALL TALENTS 2019 – cela 5. emisija (21. 04.) – video snimak

Pepsi i Necone ft. Quart Core (21. 04.) – peta emisija

Šou program “Pinkove zvezde – All Talents”, otvorio je muzički sastav “Pepsi Necone ft. Quart Core”, koji dolazi iz Kovina, a ovi šarmantni momci su svirali nekoliko instrumenata i pevali čuveni hit “Sve je laž”, Dina Merlina. Ovaj interesantni bend dobio je svih pet glasova žirija, a ženski deo ove petorke nije mogao da zadrži emocije, pa su Kija Kockar i Dušica Jakovljević u jednom trenutku i zaplakale.

– Drago mi je da ste na sceni, zato što zvučite dobro. Celokupan paket vaš je dobar, ti si u par momenata malo prokliznuo. Imate moje “DA” pa se vidimo uskoro – rekao je Damir Handanović.

– Meni je ovo korektno, ja volim ovu pesmu, emotivna je. Dušica i ja smo plakale. Sve je laž, u poslednje vreme se ljudi lažu previše nešto, tako da sam se rastužila i pogodila me je – istakla je Kija.

Sara Marković (21. 04.) – peta emisija

Sara Marković, se predstavila plesom. Ona je pre izlaska na scenu rekla da se plesom bavi šest meseci, ali i da je za kratko vreme osvojila dva prva mesta.

Sara nije dobila glas od Damira Handanovića i Žike Todorovića, a od ostalih članova žirija je dobila prolazno “DA”. U jednom trenutku su se Handanović i Kija Kockar i sukobili zbog statusa u plesu koji naša zemlja zauzima u svetu.

– Ja ples obožavam, volim da gledam i šta god mi neko prezentuje većinom kod mene ima prolaznu ocenu, a ako imam zamerke ja kažem. Vidim da si osvojila prvo mesto na takmičenju u Skoplju, to je veliki uspeh, s obzirom da mi malo na Balkanu zaostajemo 10 godina u nazad sa svetom – rekla je Kija, na šta se Damir nadovezao:

– Ne bih se složio. Ne zaostajemo uopšte, ne zaostajemo za svetom nikakvim – rekao je Handanović.

– Što se tiče plesa smatram da zaostajemo, ja sam to trenirala i svaki put kada smo odlazili negde van oni su bili toliko ispred nas. Ja sam bila profesionalna u tome i mogu da sudim o tome – odgovorila je Kija.

Emir Samardžić (21. 04.) – peta emisija

Emir Samardžić iz Beograda, sebe predstavlja kao psihološkog iluzionistu, koji barata veštinama uma. U jednom trenutku takmičar je prišao stolu za kojim je sedeo žiri kako bi pokazao svoj talenat.

Emir je u sledećem trenutku izveo Dušicu Jakovljević na scenu, kako bi realizovao svoju zamisao, koja je na kraju izvedena i više nego uspešno. Takmičar je u izglasavanju žirija dobio svih pet glasova.

– Bravo Emire, briljirao si. Potpuno je nejasno kako to izvodiš, ali i ne treba da se mnogo mučimo, jer rešenja verovatno i nema, a ti nam to verovatno nećeš ni reći, prema tome svaka čast – rekao je Žika Todorović.

– Ja verujem u magiju i veliki sam sanjar i ako se negde sretnemo trudiću se da ne mislim ni o čemu. Ja mislim da ti čitaš misli – našalila se Dušica.

Jovan Vasić (21. 04.) – peta emisija

Jovan Vasić, koji je svirao violinu, a zvuci ovog instrumenta su preplavili studio. Mali Joca je dobio svih pet glasova žirija, a na scenu je izašao sa svojim stricem koji ga je pratio na klavijaturama.

– Čini mi se da oni koji su samouki drugačije svoju emociju prenesu na instrument i da je to ono što ih pokrene, a to je i ono što nas pokrene – rekla je Dušica Jakovljević.

– Sve si nas naježio, sa stricem. Svaka vam čast, prvenstveno tebi. Ogromno “DA” – bio je kratak Sloba Radanović.

Zorica Antić Low Z (21. 04.) – peta emisija

Zorica Antić Low Z se predstavila svojim s*ksi plesom je zavela sve u studiju. Zorica je odlična u tverkovanju, a pored toga bavi se i baletom. Zorica je dobila svih pet glasova žirija, a ne sumnjamo da su muškarci i te kako uživali u ovom nastupu.

– Ja ti kažem, vau, svaka ti čast, zato što to nije samo mrdanje, nije to tako lako. Nego je to i ogromna snaga, treba izdržljivost. Ti si definitivno fit, a pokazala si da si razgibana, imaš ritma, ja sam oduševljena – rekla je Kristina Kija Kockar.

– Kija me stalno proziva šta će Žika reći. Nemam ništa protiv tverka. Znam koliko je to teško, izvanredna si bila, puna energije. Bilo je kratko, ali pametno – rekao je Žika Todorović.

Petar Petrović (21. 04.) – peta emisija

Petar Petrović je kao svoj talenat predstavio pevanje. On je istakao da najviše peva pop muziku, te je shodno tome izveo numeru Željka Samardžića. Petar je na polovini svog nastupa dobio tri negativna glasa, pa nije mogao da nastavi sa pevanjem.

– Ovo nije dobro. Ja vam želim sve najlepše, ali ovo nisu karaoke zaista. Ovde tražimo zvezdu, neki talenat, imamo i ples i pevanje, zaista ovo ne može da se desi. Od mene “NE” – bio je oštar Damir Handanović.

– Slažem se sa Damirom da ovo nije dobro, nisi ubo ton u refrenu, nije bilo ukrasa specijalno. Kao da te neko naterao da dođeš ovde – rekoa je Sloba Radanović.

Karlo Antonio Spasić (21. 04.) – peta emisija

Karlo Antonio Spasić, osamnaestogodišnjak iz Kosovske Gračanice predstavio se specifičnom koreografijom, koja se žiriju i nije baš dopala, pa su u toku nastupa bili u dilemi da li da daju svoje “NE”. Uprkos svemu ovome, Karlo je dobio svih pet glasova stručnog žirija.

– Kratko mi je trajalo, moglo je da bude malo zanimljivije. Ja podržavam kada neko pleše, ukoliko to ima potencijala, smatram da možeš mnogo više da pokažeš. Nisam baš fascinirana – rekla je Kija Kockar.

– Karlo, meni se ovo svidelo, robotik dens, vrlo je teško. Ja ću ti dati šansu sigurno, pošto si glumac očekujem od tebe da, ako prođeš, da pokažeš i još neke druge stvari – rekao je Žika Todorović.

Aljona Liva (21. 04.) – peta emisija

Aljona Liva, koja već tri godine živi u srpskoj prestonici. Ona je otpevala pesmu na ukrajinskom jeziku. Žiri je tokom nastupa ove kandidatkinje sve vreme komentarisao njenu lepotu, a Damir Handanović je u jednom trenutku u šali rekao: “Sloba se zaljubio”, dok su Žika Todorović i Kija Kockar kandidatkinj dali “NE”.

– Od Kije si dobila “ne” jer sam ja rekao da si lepa – rekao je Sloba Radanović.

– Nisam zbog toga udarila iks, ti si prelepa devojka, volela bih da si imala malo više ritma. Sviđa mi se što si neposredna. Prepustiću zaljubljenom čoveku da komentariše – ironično je rekla Kija!

– Došla si u Srbiju zbog ljubavi. Ja ovu pesmu nisam čuo nikada. Ti lepo izgledaš, imaš simpatičnu boju glasa, ali pošto ne znam pesmu, ne mogu da dobro skapiram da li si intonativno dobra – rekao je Damir.

Petar Piper (21. 04.) – peta emisija

Petar Piper iz Bjelog Polja je kao svoj talenat predstavio pevanje i to kroz numeru Miše Kovača, “Ostala si uvijek ista”. Petar je svojom izvedbom oduševio žiri, a na karju je dobio svih pet glasova.

– Ja bih volela da svi oni koji se prijavljuju, da budu sigurni u sebe, ako je to već pesma koju oni najbolje znaju. Ne volim te izgovore, nisam imao vremena. Bilo je fino – rekla je Dušica Jakovljević.

– Meni se baš svidelo u visokim tonovima. Tu si me kupio i svojom emocijom, evo naterao si Slobodana da me primakne sebi, što je nešto probudilo. Super si mi bio, volela bih da te vidim u sledećem krugu – rekla je Kija Kockar.

Jovan Savić (21. 04.) – peta emisija

Jovan Savić se predstavio folk numerom “Sneg je opet Snežana”, pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića. Jovan se baš i nije snašao u svojoj interpretaciji. Pevač je još na samom početku dobio pet negativnih glasova, što je značilo da ne može nastavi sa nastupom.

– Ja sam morao da pritisnem taster zato što ne mogu da dozvolim da se skrnavi pesma velikana kao što je Šaban Šaulić. On je ostavio ozbiljan trag na našoj narodnoj sceni, nekrunisani kralj narodne muzike, nisi ovo trebao da odabereš. Nisi intonativno tačan, ovo je za mene “NE” – rekao je Damir Handanović.

– Falš, falš, falš. Slučajno sam došao ranije, slušao sam tonsku probu i tamo si falširao. Mogao si i tada da tražiš pojačani monitoring – rekao je Žika Todorović.

Anđelko Pavlović (21. 04.) – peta emisija

Poslednji se u večerašnjem izdanju šou programa, predstavio Beograđanin Anđelko Pavlović, a od njegovih vratolomija na sceni se žiriju zavrtelo u glavi. Anđelko je za svoj brejk-dens nastup dobio svih pet glasova žirija.

– Anđelko, koliko puta sam te gledao u Knezu i kad god sam naišao, opet sam stao da te gledam. Ti i drugari ste napravili spektakl, ali ovde sam video pokrete koje do sada nisam video. Svaka ti čast, kao da si od gume – rekao je Sloba Radanović.

– Ja sam te isto gledao u Knezu, ti si jedan od simbola Beograda. Ti i tvoji drugari to radite maestralno. Voleo bih da vas vidim u nekim spotovima, reklamama. Imš moje “DA”. To je teška disciplina – rekao je Damir Handanović.

Related posts