PINKOVE ZVEZDE ALL TALENTS 2019 – cela 6. emisija (28. 04.) – video snimak

Dušan i Dragan Krstić – Burazers (28. 04.) – šesta emisija

Prvi nastup imala su rođena braća Dušan i Dragan Krstić iz Novog Sada. Oni su pred izlazak na scenu rekli da su slučajno krenuli da se bave muzikom posle jedne zabave sa prijateljima.

Dušan i Dragansvirali su akustične gitare i izveli pesmu koju su sami napisali, a koja je emotivno dirnula sve u studiju, kao i članove žirija. Prva se raznežila Dušica Jakovljević, sa kojom su bili saglasni i ostali članovi žirija.

Lepo je sve! Meni se dopada vaš fazon. Kada ste seli tu, ja sam zamislila neku devojku kako se provoza na starom skuteru. I tako ste mi dočarali sve… Ja volim taj fazon. Nije mi se jedino dopao način pevanja, ali mi se tekst svideo i vidim razliku između tih starih tekstova… Kada je ranije muškarac jurio žene po gradu, bio je romantik, sada ih zovemo psihopatama – rekla je Dušica Jakovljević.

Ja jako cenim što ste odlučili da nastupite sa svojom pesmom. Ovde vidim da imate hiljadu svojih pesama. Vidi se da ste obojica jako vešti. Što se tiče svirke, jako dobro i hrabro. Pesma je onako, ali mislim da je za prvi krug izvanredno – izjavo je Žika Todorović.

Rođena braća dobila su svih pet glasova od strane žirija.

Danijel Kovačević (28. 04.) – šesta emisija

Danijel Kovačević iz Beograda rekao je da je svoju tačku pripremio samo za neke članove žirija, a onda je sa osmehom na licu sigurnim koracima odlučio da se uputi ka bini.

Danijel je prišao žiriju, predstavio se, a zatim izvadio špil karata. Jednu od karata izvukla je Kija Kockar, koja se potpisala na kartu. Na drugu kartu zatim se potpisao Sloba Radanović. Danije je zatim uspeo da obriše njihove potpise i pokazao kartu koju je Kija potpisala, a na kojoj se pojavio i Slobin potpis.

Ovo je treći put da su na jednom mestu Slobin i Kijin potpis. Prvi put kada su se venčavali, drugi put kada su se razvodili, a treći put sada ovde – rekla je Dušica Jakovljević, a ovaj trik izazvao je opšte oduševljenje svih prisutnih u studiju.

Četvrti put je u decembru i tako.. Tako kažu novine – dobacila je Kija.

Ponovo se venčavate? – upitala je Dušica.

I ostali članovi žirija imali su samo reči hvale za ovog takmičara, zbog čega je Danijel od Damira, Dušice, Žike, Kije i Slobe dobio svih pet glasova i sebi obezebdio plasman u nastavak takmičenja.

Sara Saršon (28. 04.) – šesta emisija

Sara Saršon iz Rijeke se od 19. godine bavi trbušnim plesom. Ova takmičarka izvela je trbušni ples koji je gotovo sve u studiju ostavio bez daha, a dok je trajao njen nastup posebno je uživao Sloba Radanović koji je igrao u ritmu muzike. Takođe, svaki Sarin pokret pažljivo je pratio i Damir Handanović.

Ja kažem Damiru: “Koliko je s*ksi” – započela je Dušica.

Ja bih tebe voleo da vidim – rekao je Damir.

Hajde Dušo tebe da vidimo – dobacio je Sloba Radanović.

Ja mogu sve ovo samo sa čašom na glavi – našalila se voditeljka.

Zatim je žiri počeo da komentariše Sarin nastup, za koju su imali pozitivne komentare. Sloba je rekao kako mu se javiše dopao jedan detalj koji je Sara imala sa sabljom, a onda je izašao na scenu i pokušao da zaigra isto kao ova takmičarka.

Pazi samo da se ne povrediš, Bobice. Posle moram da ti zavijam rane! Slobodan je dobio da! – dobacila je Kija, a onda je i stakla kako su oni bivši bračni par koji ima savršene odnose.

Sara je dobila svih pet glasova.

Aleksandar Anđelković (28. 04.) – šesta emisija

Aleksandar je predstavio svoj talenat – takozvani “bitboks”, koji je oduševio članove žirija.

Nikada mi neće biti jasno kako ovo rade! Čekaj ti imaš fiksnu protezu i pored toga ovo radiš? Ja stvarno ne znam… Svaka ti čast! – rekla je Dušica Jakovljević.

Vrh, vrh! Top! Za mene je ovo stvarno veliki talenat. Ja sam probao da vežbam, pa se sve završi tako što se izbalavim – izjavio je Sloba Radanović.

Žika Todorović rekao je da je Aleksandar napredovao za dve godine, a na kraju je ovaj takmičar dobio svih pet glasova.

Cool kids (28. 04.) – šesta emisija

Talentovane mališane iz plesnog sastava “Cool kids” iz Beograda gledali smo kako izvode svoje plesačko umeće. Oni su plesali uz sve aktuelne svetske hitove, a žiri je za njih imao samo pozitivne komentare nakon nastupa. Kija je pored mnogobrojnih pohvala rekla i kako su joj ovi mališani poznati iz “Pinkovih zvezdica”, a zatim se uključio i Sloba Radanović.

Vi ste najkul klinci koje sam ja video. Vrlo ste zanimljivi, sinhronizovani, odlično pratite ritam, stajling upakovan… Ma, sve odlično! Super – rekao je Sloba Radanović.

Posle Kije i Slobe ja ne znam šta da kažem. Nisam video nijednu grešku, stvarno ste presavršeni – pričao je Žika Todorović.

Rade Slavuj (28. 04.) – šesta emisija

Rade Slavuj se već 15 godina bavi zviždanjem. Dok je Rade izvodio svoju tačku, došlo je i do manje rasprave između Kije Kockar i Slobe Radanovića koji se veoma iznervirao zbog komentara bivše supruge i prevrnuo očima.

Bolje nego ti ‘Amorovu strelu’ – obratila se Kija Slobi, što se njemu nije svidelo.

Rade je nakon stupa dobio veliki aplauz od strane publike, a žiri se složio da je on drukčiji od drugih.

Vi ste veoma simpatičan i veseo čovek i to ste preneli na nas. Meni se mnogo dopalo to što ste radili. Ja zviždućem pomalo – govorio je Sloba Radanović.

Anastasia Backović (28. 04.) – šesta emisija

Anastasia Backović iz Nikšića, koja ima samo pet godina, već dve godine bavi se plesom i gimnastikom. Ova devojčica iza sebe ima i nekoliko takmičenja širom regiona.

Sa kostimom klovna, Anastasija se pojavila na sceni i odmah zaigrala, a žiri nije skrivao svoje oduševljenje zbog veselog nastupa koji je imala ova devojčica, pa su Kija, Dušica i Damir odmah izvadili svoje mobilne telefone kako bi je snimili.

Ja se ovako oblačim svaki dan! Divna si, super si đuskala i baš si nas zabavila, sa tako malo godina, što je najvažnije – bio je komentar Dušice Jakovljević.

Anastasija bila si sjajna – rekao je Žika.

Žiri je zatim glasao, a Anastasija je dobila svih pet glasova.

Uroš Mitrović (28. 04.) – šesta emisija

Uroš Mitrović već deset godina svira bubnjeve, a dolazi iz muzičke porodice. Zbog svog talenta Uroš je dobio gromoglasan aplauz, a Žika Todorović je otvorio izlaganje stručnog žirija uz komentar da se vidi da Mitrović svira od svoje sedme godine ove instrumente.

Ovo je izgledalo kao kada nestane struja na koncertu, pa bubnjar jedino može solo da svira – dodao je Žika.

Tvoja dinamika je odlična! Ovo je definitvno dobro i dobićeš moje da. Nastavi da sviraš. Voleo bih da za sledeću emisiju spremiš i matricu, pa da vidimo kako će da bude – izjavio je Damir Handanović.

Sa Damirom i Žikom bili su saglasni i ostali, a Uroš ćemo pratiti i u sledećem krugu “Pinkovih zvezda”, s obzirom na to da je dobio svih pet pozitivnih glasova.

Roma Sijam Grubb (28. 04.) – šesta emisija

Momci iz grupe “Roma Sijam Grubb” dolaze iz Zemuna, a tom prilikom izveli su hip-hop i rege verzije pesme Bruna Marsa na romskom jeziku. Čuvena petorka u žiriju ostala je oduševljena, a tokom njihovog nastupa sve vreme vladala je veoma pozitivna atmosfera.

Za ove momke Damir Handanović izjavio je da su svetsko čudo i da imaju poptuno novi muzički pravac koji su večeras predstavili pred milionima, a zatim je obećao da će im pomoći u snimanju pesme.

Svetsko čudo! Ovo je dobro i treba da se dosta pojavljujete ovde na Pinku, da snimite nešto i ja ću vam pomoći u tome – oduševio je Damir Handanović svojim komentarom ove momke.

Ja imam svoje favorite! Ne znam da li smem da kažem, ali… – rekla je Dušica Jakovljević.

Kija je zatim izjavila kako ih je i ranije slušala, kao i da joj se sve svidelo tokom ovog nastupa. “Roma Sijam Grubb” ekipa dobila je svim pet glasova.

Anton Marković (28. 04.) – šesta emisija

Anton Marković napisao je dva romana koja nije objavio, nekoliko dečijih pesama i piše tekstove, a večeras je u “Pinkovim zvezdama” imao prvi javni nastup zbog čega je istakao da ga je obuzela trema.

Marković se žiriju predstavio emotivnom prozom iz svoje knjige, a žiri je sve vreme pažljivo slušao svaku Antonovu reč. Kristina Kija Kockar nije mogla da zadrži suze, te je zaplakala, a malo je bilo potrebno da to učini i Dušica Jakovljević.

Nakon nastupa Anton je rekao kako se prijavio za “Pinkove zvezde” jer na ovaj način želi da nađe izdavača za svoje knjige. Kada je to čuo, Damir Handanović mu je obećao da će pokušati da nađe izdavača za dela ovog takmičara.

Imaš napisan roman? Javićeš se meni, probaću da ti nađem izdavača. Mislim da ćemo uspeti u tome. Jako si talentovan. Žao mi je što je NATO agresija na tebe ovo ostavila… Baš si me potresao. Stvarno sam tu, ako mogu bili kako da ti pomognem – izjavio je Damir.

Mene si rasplakao. Zanima me, ovo je inspirisano tvojim životom? Tu se spominje i otac, jel to inspirisano baš tvojim životom ili… – upitala je Kija.

Da, da! Baš mojim životom. To je inspirisano mojim životom. Knjiga prati život jednog dečaka od vremena NATO bombardovanja – rekao je Anton.

Mene si rasplakao i jako si me dirnuo. Imaš moje da i veliki pozdrav za tvoju mamu. Jako si me potresao. Probudio si i lepu i ružnu emociju u meni. Ovakve stvari ne trebaju da se zaborave i treba da se piše o tome – nastavila je Kockareva.

Inače, Kristinin otac preminuo je prošle godine, a ona se još uvek nije oporavila od ovog gubitka. Anton je dobio svih pet glasova, pa ćemo i u narednim nedeljama imati priliku da ga slušamo kako iznosi svoja dela.

Sandra Limanskaya (28. 04.) – šesta emisija

Sandra Limanskaya iz Rusije počela je da se bavi različitim stilovima plesa još u ranoj mladosti. Ova takmiračka dobila je veliki aplauz posle svoje tačke, ali i nakon što je rekla da voli Srbiju. Tokom razgovora sa Damirom Handanovićem Sandra je izjavila kako je odabrala ciganski ples zato što je prava Ciganka.

Meni je sve ovo bilo baš graciozno. Ti si prelepa i sve je imalo neku dozu umerenosti. Sve u paketu, savršeno – bio je komentar Slobodana Radanovića.

Una Marija Kokot (28. 04.) – šesta emisija

Una Marija Kokot koja dolazi iz Kotora i ima sedam godina. Ova takmičarka izvela je recitaciju pesme Miroslava Antića “Plava zvezda”.

Una je nakon recitacije predstavila i svoje plesačke sposobnosti, nakon što je zaigrala uz velike strane hitove i napravila potpuni preokret na sceni. Dušica Jakovljević izjavila je kako Una ima neverovatnu energiju u sebi, a pozitivne stavove o ovom nastupu imali su i Damir, Žika, Kija i Sloba.

Una, ti si superstar! Ti si pravi superstar! Savršeno si nam recitovala, savršeno si odigrala i savršen ti je kostim. Ti si ovde igrala i glumila i recitovala i samo što još nisi pevala. Ti si toliko svestrana – rekao je Sloba.

Ja nemam šta da dodam, slažem se! – kratka je bila Kija Kockar tokom svog izlaganja.

Una je dobila svih pet glasova.

Related posts