PINKOVE ZVEZDE ALL TALENTS 2019 – cela 7. emisija (05. 05.) – video snimak

TNT Force Elements (05. 05.) – sedma emisija

“TNT Force Elements”, plesna grupa iz Beograda. Oni su već dobro poznata lica na domaćoj javnoj sceni, nastupali su mnogo puta kao podrška našim pevačima, ali sada su prvi put odlučili da svoj talenat, rad i trud pokazu u jednom talent šou programu. Žiri je uživao dok je gledao njihovu koreografiju, a Kristina Kija Kockar se naročito oduševila kada su oni zaigrali uz njen hit “Amorova strela”.

Znala sam da ste Kijevci – rekla je Kockareva odmah po završetku ovog nastupa, a Damir Handanović je dodao “Pošto ste Kijevci, moje ne! Šalim se!”

Vidim da ste radili sa mnogim izvođačima, njima sam i ja radio pesme, Dragana Mirković, Mia Borisavljević, Dara Bubamara, super. Ovo je bilo super, super enegija, vidi se da ste pro – naveo je Damir.

Što se mene tiče, vi ste sjajni. Moram da vam kažem, uvek su te plesne grupe koje smo videli na ovim takmičenjima sjajne i uigrane, vi imate stvarno ogromno iskustvo, zbog toga sam očekivala još nešto, a ne samo Kijinu pesmu, hit je, ali hajde ako probate nešto drugo. Izdvojte se, kao što ste se izdvojili po sinhronitetu – navela je Dušica Jakovljević, koju je Handanović pitao da li zna kako ide refren Kijine pesme, ako zna da je hit, ali ona nije znala reči pesme članice žirija.

Pošto se Sloba Radanović pobunio i rekao da mu nije jasna Dušica, ona je dodala: “Samo bih vas molila da nemate energiju Slobodana Radanovića, onda ste pukli”.

Zavisi gde, imao je energije gde je trebalo da ima, to se slažem – odmah je stala u Slobinu odbranu Kija.

Dok ne kreneš u tu industriju, govorimo o nekoj drugoj energiji, a to ostavite za vašu spavaću sobu – dodala je voditeljka Dušica Jakovljević.

Odličan izbor pesme, jeste veliki hit. Ja predlažem da sledeći put izaberete pesmu koju je Handanović radio, ili čak njegovu pesmu koju je otpevao autorsku. Prestani da peckaš moju pesmu. Ne može da se dira moja pesma i da se očekuje da ne odgovorim. Ako možeš da me ne prekidaš. Čitala sam komentare, mogla bih da pustim Handanovića da još nešto kaže da bude duhovit – rekla je Kija.

Ako padneš, nemoj da se kaljaš, ako se već ukaljaš onda bar nemoj da se valjaš – navela je Dušica.

Posle ovih škakljivih provokacija u žiriju, oni su konačno i glasali, a “TNT Force Elements” prošli su dalje sa svih pet da.

Dragan Đurić (05. 05.) – sedma emisija

Dragan Đurić iz Rume, koji ima 41. godinu i njegov talenat je pevanje. Već posle strofe i refrena, Dragan je zaradio jedno ne i to od Srđana Žike Todorovića koji je pritisnuo crveni taster. Odmah posle Žike, isto su uradili i Sloba Radanović, kao i Kristina Kija Kockar, a Dušica i Damir su takođe mislili da urade isto, ali su ipak odustali.

Dobro veče, je l’ si se lepo proveo? Ne baviš se profesionalno muzikom – pitao je Damir, ali je takmičar rekao da se bavi muzikom već dugo, da svira bubanj i da najviše peva rok muziku.

Možda da si svirao bubanj i pevao u isto vreme, ja bih ti dao da veliko, sigurno, ali ovo je bilo… Onda sam pomislio “Možda ovako treba da se peva Sinan”, ali kad sam video da je i Sloba lupio taster, bilo mi je lakše – naveo je Žika.

Uprkos velikoj želji i sjajnoj zabavi u studiju, ovaj takmičar ipak nije prošao, a jedno da kao podršku dobio je od Damira.

Criminalz Breakerz (05. 05.) – sedma emisija

“Criminalz Brakerz” iz Novog Travnika su pokazali svoj plesni talenat, a na sceni im se vrlo brzo pridružio i treći član. Oni su uspeli da oduševe žiri, a Dušica Jakvoljević je na kraju nastupa ustala i da im aplaudira.

Fenomenalni ste, sjajni ste, ludilo, ja sam rekla svoje – navela je Dušica kratko.

Čini mi se da ste nabacali sve ono što znate, ali mislim da ćete sledeći put da smislite nešto drugo – rekao je Žika.

Uprkos manjim kritikama žirija, “Criminalz Brakerz” su prošli dalje uz svih pet glasova.

Miodrag Stanković (05. 05.) – sedma emisija

Miodrag Stanković iz Beča svira harmoniku. Kada je zasvirao poznatu srpsku “dvojku” žiri je pao u sevdah, te je Miodraga nagradio aplauzom, dok je publika uživala dok je slušala ovog talentovanog dečaka.

Ja sam verovatno jedini kome se više svideo ovaj prvi deo, jer je imao neke emocije, čudne akorde, dimove, nešto što ja volim. Najlakše je uzeti harmoniku i svirati dvojku. Ali u svakom slučaju odlično – naveo je Žika.
Miodraže, odličan si. Meni se video i prvi i drugi deo, sa 11 godina ti si zaista odličan – rekao je Sloba.

Damir ga je za kraj pitao i da pogodi pojedine tonove koje je on pustio na telefonu, a takmičar je sve pogodio i time dokazao da je apsolutni sluhista. Žiri ga je zbog svega prikazanog nagradio prolaskom u naredni krug, sa svih pet da.

Ikigai Crew (05. 05.) – sedma emisija

Plesna grupa “Ikigai Crew” iz Beograda nastupila je peta po redu. Na velelepnoj sceni ove devojke pokazale su svoju sinhronizovanost i lepotu pokreta.

Sjajne ste kao da ste došli iz Japana, bile ste zaista sjajne, fenomenalne, svaka čast – navela je Dušica.

Meni se nije baš dopalo, ni kostimi, pokreti, bili ste sinhroni, ali ste na mene ostavili utisak da još ne znam da li da dam da ili ne, ostaviću moje kolege, pa ću posle – rekao je Žika.

Vidim da društvo nalazite u sportu i to je najbolje. Sviđa mi se kako ste uklopili miks, kriminalci mali, meni ste bili ok – navela je Kija.

One su prošle dalje, ali im Žika nije dao svoj glas.

Anđela Đapić (05. 05.) – sedma emisija

Anđela Đapić ima 17 godina i dolazi iz Nikšića, a na sceni je pokazala svoj plesni talenat.

Ovo što smo videli sad, stvarno si nas ostavila bez teksta. Svaka čast, nemam šta da dodam, ovo je ostavilo ozbiljno dobar utisak, pobedila si, ovo što sam video večeras, ovo je top – rekao je Damir.

Ovaj momenat na kraju, ja sam se uplašila da ćeš udariti u ovaj stepenik glavom, ali sam onda shvatila da si ti toliko perfektna da tebi to ne može da se dogodi, ti si tačno znala gde se nalaziš, pritom si nam ispričala priču i nije bilo lako doći do ovog nivoa kako ti plešeš – navela je Dušica.

Sa ovim komentarima su se složili i ostali članovi žirija, koji su Anđeli dali svih pet da.

Ilija Vujčić (05. 05.) – sedma emisija

Ilija Vujčić iz Beograda je prestavio svoj talenat – pevanje, kroz pesmu “To The Moon & Back” legendarnog sastava Savage Garden.

Drugačiji si. Piše ovde da veruješ u drevne vanzemaljce. Da li si ostvario neku konekciju ostvario? – pitao je Damir, a on je odgovorio da nije još komunicirao sa vanzemaljcima.

Dobru si pesmu izabrao. Meni si ti super, pevanje nije bilo savršeno, ali se meni ti jako dopadaš, ti si autentičan, sve mi se sviđa na tebi, tvoj alter reaguje, ti sad u svom alter egu. Ja bih te iskreno pustila da prođeš u drugi krug, ali kad bih gledala pevanje, onda ne – navela je Kija.

Dušica je istakla da joj je žao što nije videla i neke njegove druge talente, a na kraju su svi članovi žirija glasali. Damir mu je dao ne, Dušica mu je s druge strane dala da za prolazak, kao i Kija i Sloba, dok mu je Žika takođe dao ”ne”, ali je Ilija zahvaljajući tri ”da” prošao dalje.

Radivoje Vuković (05. 05.) – sedma emisija

Radivoje Vuković iz Novog Sada je pokazao svoje neverovatno umeće s loptom, pored klasičnog “pimpovanja” on je izveo još mnogo vratolomija, što je nateralo žiri, ali i publiku da ga gledaju bez daha.

Ovo je umetnost sa loptom, trenirao si fudbal, pretpostavljam. Meni se ovo sviđa, ne znam šta bi moglo da se desi sledeći put, ali ovo je dobro. Izvukao si se par puta, malo ti je pobegla lopta ali si je vratio i to mi se najviše svidelo – rekao je Damir.

Najviše mi se svidelo kada si žonglirao na cevanici, to je nešto što nikad nisam video, sve ostalo sam video već. Zbog lepote i načina na koji si to uradio, još da nije bio ovaj pad na kraju bilo bi perfektno – naveo je Žika.

Radivoje je ovog puta ostvario svih pet glasova žirija.

Bogdanka Kelča (05. 05.) – sedma emisija

Bogdanka je već nekoliko godina mažuretkinja. Ona je ostavila sve bez komentara, ali je na kraju Dušica podelila sa svima oduševljenje, pa je priznala da nije očekivala da će upravo ovaj talenat videti na sceni, tim rečima se pridružila i Kija Kockar.

Super si bila, nisam očekivala da ću videti ovo sada – rekla je Dušica, a onda se umešala Kija:

Prvi put vidim ovo uživo, srećno. Želim ti da upišeš DIF – govorila je Kija.

Jovana Jevtić (05. 05.) – sedma emisija

Jovana Jevtić je priznala da se bavi muzikom već nekoliko godina. Nju je majka usmerila da se bavi muzikom, tačnije pevanjem, ali i da svira violinu.

Nišlijka je pevala, ali je u jednom trenutku odlučila da pored pevačkih sposobnosti pokaže žiriju kako ume da svira. Posebnu pažnju je obratio Žika Todorović. Damir Handanović je pohvalio aplauzom nekoliko njenih tonova koje je ”ubola” bez greške.

Vidi se da je školovana za ovo. Vidite da se smeje kako bi sve to imalo smisla. Lepa je, još ume da svira violinu. Bravo devojko, ovakvi nam ljudi trebaju. Ja imam svog favorita – oduševljeno je pričao Damir, pa joj je prišao da je pozdravi.

Bravo, ovo je bilo nestvarno – skakala je Dušica od sreće kada je Jovana pustila glas najjače, a onda su svi ustali kako bi joj aplaudirali.

Ovo je sigurno najbolji nastup večeras, bravo. Razvalila si – rekao je Zika iskreno.

Dunja Boćan (05. 05.) – sedma emisija

Orijentalnim plesom se predstavila Dunja Boćan. Ona je došla iz Kikinde. Ona je mešala kukovima, grudima i pokretima ruku je mamila poglede svih članova žirija, ali i publike u studiju. To joj je i pošlo za rukom jer su svi bili opčinjeni njenim talentom.

Bila si puna energije, vrcava si bila. Vidim da se baviš boksom – rekla je Kija.

Prelepo, na svaki udarac si imala odgovor telom. Bravo, sviđa mi se baš – rekao je Žika.

Ti si se poigrala mišićima svojim, svaka čast – komentarisala je Dušica.

Nikolina Milišić (05. 05.) – sedma emisija

Sledeća učesnica ima san da postane koreograf. Reč je o Nikolini Milišić iz Novog Sada. Ona je svima u studiju pokazala kako olako može da izvede čak i neke od najtežih plesnih pokreta.

”Don’t let me down” je pesma uz koju je ona digla atmosferu na sceni. Stručni žiri je sa oduševljenjem gledao njeno umeće, pa su i pre kraja nastupa rekli da je dobra.

Sviđa mi se što imaš ”booty”, Amerikanci ne vole devojke kao što sam ja. Vole oni da se tu nešto zatrese – našalila se Kija.

Dopalo mi se kako si osećala muziku, plivala si kroz sve to – složili su se Dušica i Sloba.

Jelena Stojiljković (05. 05.) – sedma emisija

Jelena Stojiljković iz Vlasotinca je pevala pesmu koju je sama napisala. Upravo zbog toga je imala veliku tremu pa ju je Ana Mihajlovski pre izlaska na scenu opuštala na sve načine. Ona je dobila priliku da peva celu pesmu, ali je u toku njenog nastupa Damir Handanović pritisnuo taster Dušice Jakovljević kako bi takmičarka prestala da peva. Jakovljevićeva je negodovala, jer joj se njen nastup svideo.

Meni se ovo toliko sviđa, baš mi je lepo. Ja baš ovakvu vrstu slušam dok vozim – govorila je Dušica, a onda je Damir uputio žestok komentar.

Ja sam samo napisao nepodnošljivo. Zbog toga si imala dva sudara – našalio se on.

Kija Kockar je takođe pohvalila Jelenin nastup, ali se kao grom iz vedra neba našalila sa bivšim suprugom Slobom Radanovićem koji sedi pored nje u žiriju.

U početku mi se nije svidelo, ali je posle bilo baš lepo. I ja ovo slušam dok vozim, pada kiša, nemam dečka… Nema ni Sloba dečka – našalila se Kija na njegov račun.

Žiri je bio podeljenog mišljenja, ali su ipak odlučili da joj daju priliku da pokaže još nešto u sledećem krugu.

Nikola Todorović (05. 05.) – sedma emisija

Related posts