PINKOVE ZVEZDE ALL TALENTS 2019 – cela 8. emisija (12. 05.) – video snimak

Orkestar harmonika “Aleksa Šantić” (12. 05.) – osma emisija

I ove nedelje uživamo u nastupima takmičara a svoj prvi večerašnji nastup imao je orkestar harmonika “Aleksa Šantić” iz Bijeljine. Kada je čuo kako zvuče, Damir Handanović odmah je prokomentarisao: “Ovo je top, nikada nisam video ovoliko harmonika na jednom mestu”.

Žiri tokom ovog nastupa nije skidao osmehe s lica, a u jednom momentu Sloba Radanović je zapevao, dok je Kristina Kija Kockar uživala. Članovi orkestra nagrađeni su velikim aplauzom, a zatim su usledili i pozitivni komentari od Kije, Slobe, Dušice, Žike i Damira.

Ja slušam sve. Muziku delim na dobru i lošu. Ovo je jedna lepa narodna muzika, lepo ste to izveli. Imate moje da – rekao je Damir Handanović.

Tokom svog komentarisanja Kristina Kija Kockar rekla je jednom dečaku iz orkestra da liči na njenog bivšeg supruga Slobodana Radanovića, koji je takođe jedan od članova žirija “Pinkovih zvezda”.

Drago mi je što čuvate tradiciju i drago mi je što ova deca vole muziku. Sviđa mi se što su devojčice pre svega ovde sa gitarom i harmonikom. Svi ste divini i tako treba da nastavite. Ti si mi presladak, non-stop govorim Slobodanu: “Vidi što je presladak mali”. Rekla sam da ličiš na Slobodana kad je bio mali – izjavila je Kristina Kockar.

Samo ja nisam znao da sviram, ali sam znao da pevam – dodao je Sloba.

Orkestar harmonika “Aleksa Šantić” iz Bijeljine dobio je svih pet pozitivnih glasova, zbog čega ćemo ih gledati i u nastavku takmičenja.

Jovana Milanov (12. 05.) – osma emisija

Jovana Milanov iz Beograda izvela svoju autorsku pesmu uz gitaru koju je svirala. Kristina Kija Kockar svojim mobilnim telefonom sve vreme je snimala Jovanin nastup, dok su i ostali članovi žirija ostali oduševljeni tokom nastupa ove takmičarke, s obzirom na to da nisu nijednu reč progovorili dok je Jovana pevala.

Jovana, svaka ti čast! Ti imaš takvu boju glasa! Ti miluješ! Ovo je bilo prelepo. Svaka čast što si napisala ovaku divnu pesmu. Tvoj glas leti! Miluješ nas i zaista sam se oduševila. Stvarno si talentovana devojka i nemam reči – pričala je Kija.

Imaš boju glasa kao oni što pevaju Diznijeve naslovne teme. Na to si me podsetila. Ovo je cela tvoja pesma? Svaka ti čast! Dugo nisam čuo da ima neko tako prijatnu boju! Sve lepo teče kao talasi – rekao je Sloba.

Kako to smeš da kažeš pred Kijom – dobacio je Damir Handanović.

Nismo više zajedno – izjavio je Radanović.

Razvedeni – dodala je Kija.

Matija Jamina (12. 05.) – osma emisija

Matija Jamina, momak iz Beograda, svoje plesačke sposobnosti predstavio je u “Pinkovim zvezdama”.

Ja znam da si ti iz ‘Beodensa’ koji prati ‘Pinkove zvezdice’ i gledam te stalno. Mislim da sam te skoro zapratila na Instagramu. Tražim plesača za svoj novi spot i prošao si audiciju – govorila je Kija.

Dobro čuli smo da snimaš novi spot – burno su reagovali ostali članovi žirija.

Kao da si od gume! Svaka ti čast, kao si ovo radio sve iz glave – prokomentairsao je nastup ovog takmičara Sloba Radanović.

Matija je za svoj nastup dobio svih pet pozivinih glasova.

Luka Papić (12. 05.) – osma emisija

Luka Papić rekao je Ani Mihajlovski da je za večerašnji nastup pripremio jednu specijalnu tačku, koju će izvesti pred žirijem i publikom. Da je oduševio sve u studiju, govore i komentari žirija koji su usledili nakon Lukinog nastupa.

Luka, mislim da si zaslužio da ideš u drugi krug. Ovo je nešto što ja nisam video do sada i pitam se kako si neke stvari izveo. Ovo je jedno veliko ‘da’ – pričao je Damir Handanović.

Tako si nas odveo u neku drugu dimenziju. Sve si super izabrao, čak i muziku. Kao da si Hari Poter – bio je komentar Dušice Jakovljević.

Luka je od Žike, Dušice, Damira, Kije i Slobe dobio svih pet glasova.

Vladimir Ćurčić (12. 05.) – osma emisija

Vladimir Ćurčić, je već u prvim taktovima pesme dobio negativan glas od Damira Handanovića. Tokom nastupa Vladimir je dobio “ne” i od Dušice Jakovljević, Srđana Žike Todorovića i Slobe Radanovića, zbog čega je njegov nastup prekinut, što je običaj u ovakvim situacijama.

Znaš šta meni nije jasno, dolaziš u veliko takmičenje, na velikoj televiziji. Da li je moguće da ti nijedan ton nisi pogodio? Znaš li gde dolaziš? Ako je pesma iz ‘D’, ti si pevao iz ‘C’ – rekao je Damir Handanović.

Ove piše da ti kažeš da može da se peva bez autotjuna, ali bojim se da ti ipak treba autotjun – bio je komentar Žike Todorovića.

Petar Janjušević i Nemanja Pejčić (12. 05.) – osma emisija

Svoje umeće sa fudbalskom loptom su pokazali Petar Janjušević i Nemanja Pejčić.

Sećam se koliko sam kao klinac bio naložen za ovo, ali sam po prvi put kod tebe video neke poteze. Pogotovo to sa loptom na obrazu. Od mene imate ‘da’ i u sledećem krugu nam pokažite nešto novo – rekao je Sloba.

Ja sam isto očekivao da će biti neke standarne fore, ali isto kao i Sloba, i ja sam video neke stvari koje nikada ranije nisam, tako da i od mene imate ‘da’ – izjavio je Žika Todorović.

Vidi se da vam je lopta život! Da obožavate loptu. Izgledate mi kao dva ortaka iz kraja. Pomešali ste sport i umetnost. Odlično i vidimo se u sledećem krugu – rekao je Damir.

Petar Janjušević i Nemanja Pejčić prošli su u naredni krug takmičenja “Pinkove zvezde”, nakon što ih je žiri ocenio svih pet glasova žirija.

Vladimir Volkov (12. 05.) – osma emisija

Sedmi na sceni ove večeri zapevao je i Vladimir Volkov iz Kikinde, a žiri je već u prvoj strofi rekao kako je ovaj takmičar izabrao odličnu pesmu grupe “Kerber”. Damir je predložio Kiji tokom Vladimirovog nastupa da sa ovim takmičarom snimi duet, nakon čega je Kockareva rekla kako od sada snima samo solo pesme i da njenom bivšem mužu Slobi Radanoviću treba duet.

Svideo si se publici, svideo si se i nama. Sviđa mi se jako tvoj manir pevanja! Otpevao si pesmu baš onako kako se peva. Svidelo mi se i što nas nisi gledao, nisi nas ni pogledao. Većinom svi gledaju naše reakcije. Bitno je da si ti izneo tu emociju i prepustio se pesmi. Ja sam se oduševila i imaš veliko ‘da’ od mene – bio je komentar Kristine Kockar.

Siguran, tačan, kada treba da pukneš, ti pukneš. Kada treba da usporiš, ti usporiš. Dinamika odlična i od mene imaš veliko ‘da’ – rekao je Sloba Radanović.

I Vladimir je dobio svih pet pozitivnih glasova.

Marko Bogdan (12. 05.) – osma emisija

Markov talenat je bitboks, a dok je ovaj takmičar izvodio svoj nastup, Kristina Kija Kockar nije mogla da se suzdrži, zbog čega se obratila Slobodanu Radanoviću.

Ovo me podseća kao kada si ti u WC-u – prošaputala je Kija Slobi tokom Markovog nastupa.

Ovo više podseća na tebe, brate – odgovorio joj je Sloba.

Majmune – rekla mu je Kija.

Dobro je! Pusti me malo da čujem čoveka – poručio je Sloba Kiji.

Slobina i Kijina svađa je ovde završena, a posle nekoliko sekundi i Marko je završio svoj nastup. Usledili su komentari žirija, koji je za Marka imao samo reči hvale, pa je on dobio i svih pet ‘da’.

Jelena Matejić i Mihailo Stevanović (12. 05.) – osma emisija

Jelena Matejić i Mihailo Stevanović su svirali muziku iz Srbije i Rumunije.

Dušica Jakovljević želela je da čuje da li su se njih dvoje spojili zbog muzike ili zbog emocija, nakon čega su Jelena i Mihailo rekli da je muzika bila glavni razlog njihove saradnje.

Vidim da mesec i po dana radite zajedno i da niste imali mnogo vremena da se spremate, ali s obzirom na to da ste tako kratko vežbali, to je zaista lepo bilo. Fascinirao si me s tom harmonikom, ali i ti sa tom violinom. Ako je ovo uvežbano za mesec i po dana, za još mesec i po možda i svadba bude – rekao je Sloba.

Polako, imate vremena. Pamet u glavu – rekla je Kija.

Samo ih ti posavetuj – izjavio je Sloba.

Naravno, ko će, ako neću ja? Ovo je u vezi njih, a ne u vezi naših privatnih života, koga to još interesuje – nastavila je Kockareva.

Sve – rekla je Dušica i nasmejala pristune.

Jelena i Mihailo pobrali su sve simpatije žirija, pa su i oni dobili svih pet glasova.

Jelena Breznikar (12. 05.) – osma emisija

Jelena Breznikar iz Beograda odlučila je da izvede jednu veoma zanimljivu scenu, a ona je napravila parodiju kada je reč o španskim serijama.

Damir Handanović i Žika Todorović pritisnuli su svoje tastere i ovaj nastup ocenili sa negativnim glasov. Nakon što je Jelena završila sa svojom tačkom, dobila je izvinjenje od Žike, kada je Todorović čuo šta je ona izvela, a zatim je rekao i da je pritisnuo taster, jer nije razumeo njen nastup. Takođe, Jelena je izvinjenje dobila i od Damira.

Koliko si Luna – rekla je Dušica Jakovljević.

U nastavku je Kristina Kija Kockar pokazala svoje znanje iz španskog jezika, s obzirom na to da je Jelenin nastup prokomentarisala na ovom jeziku. Tom prilikom Kija je imala i poruku za svoj bivšeg supruga Slobu Radanovića i to na španskom.

Ja sam tvoja žena! Ućuti, ućuti – vikala je Kija na Slobu, a Radnović je bio zbunjen, nakon čega je rekao: “Eks”!
Jelena je pozitivne glasove dobila od Kije, Slobe i Dušice, dok su Žika i Damir ostavili svoje “ne”, međutim ova takmičara sebi je obezbedila prolazak u nastavak takmičnja.

Viva Band (12. 05.) – osma emisija

Poslednji nastup večeras imali su momci iz Viva benda koji dolaze iz Leskovca. Članovi ovog sastava izveli su čuveni narodnjak u rok izdanju, zbog čega su dobili mnogobrojne pohvale od članova žirija.

Vidim da se ljudima sviđa. To stvarno zvuči fenomenalno, moćno… Vidi se da ste vi hevi-metalci u duši. Nemam primedbi! To je obrada neka, vidim da je Sloba prepoznao stvar – rekao je Žika Todorović.

Sve je bilo super, samo sam hteo da ti ukažem na otvaranje usta, ali ovo je bilo moćno. Jedva čekam da čujem još neku vašu numeru. Ne mora da bude obrada, ali da vas vidimo u još boljem svetlu – izjavio je Sloba Radanović.
Momci iz “Viva benda” dobili su svih pet “da”.

Related posts